françaisnederlandsenglish

Waarom Body & Mind Energy ?


Dat ons lichaam en onze geest een bepaalde energie in zich dragen merken we aan de impact die onze emoties en gedachten hebben op ons lichaam en aan de manier waarop onze fysieke gezondheid onze geestelijke gezondheid beïnvloedt. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden en werken als communicerende vaten. Een goede balans zoeken tussen lichaam en geest - en die bewaken - is dus essentieel voor onze gezondheid en ons welzijn.

Jarenlang onderzoek in neurowetenschappen heeft aangetoond dat specifieke voedingsmiddelen de productie van bepaalde neurotransmitters bevorderen, net als de groei van neuronen die ons beschermen tegen ziektes zoals depressie en angststoornissen.

Body & Mind Energy is ontstaan uit de samenwerking tussen twee deskundigen die gepassioneerd met hun vak bezig zijn: klinisch psycholoog en coach Pascale Olemans en Joelle Van Keer, adviseur over neuro-voeding en beredeneerde voeding.

Bij Body & Mind Energy kiezen we voor een innovatieve aanpak: we combineren voedingsadvies met de tools van psychotherapie en loopbaancoaching.

We bieden op aanvraag opleidingen aan in elk vakgebied (evenwichtige voeding, stressbeheer , het voorkomen van burn-out, evenwicht werk-privé, persoonlijke ontwikkeling, ...)