françaisnederlandsenglish

Beredeneerde voeding


Met beredeneerde voeding, ook wel voeding “met slim verstand” genoemd, onderhouden we onze basisgezondheid door voedsel bewust te kiezen, met respect voor het milieu en de biodiversiteit.

Neuro-voeding

Neuro-voeding - of voeding van de hersenen - biedt conceptuele, diagnostische en therapeutische hulpmiddelen aan die wetenschappelijk gevalideerd zijn. Bij de essentiële voeding van de hersens horen ook bepaalde voedingsmiddelen die een rechtstreeks effect hebben op bepaalde neurotransmitters (dopamine, noradrenaline, serotonine, gaba).

Voedingstherapie

Voedingstherapie voorkomt en behandelt pathologiën in ons lichaam dankzij een evenwichtige voeding en voedingssupplementen die toegevoegd kunnen worden bij tekortkomingen (vitamines, oligo-elementen, mineralen).

Raadplegingen

Kinderen, adolescenten en volwassenen kunnen individueel op afspraak komen. De sessies helpen op basis van een anamnese een evaluatie en diagnose op te stellen om de dysfuncties en eventuele tekortkomingen in evenwicht te brengen. Ook krijgt u advies over hoe u aan de hand van psycho-educatie meer grip kan krijgen op uw uitdagingen en deze ook op lange termijn de baas kan blijven.
Bovendien raad ik, afhankelijk van uw vraag, verschillende natuurlijke methoden aan die de goede werking van uw lichaam bevorderen via voeding en kruidengeneeskunde.

We buigen ons over verschillende zaken:

Ik behandel ook enterocyten (cellen in de darmen) om zo ontstekingen te verminderen.