françaisnederlandsenglish


Wie zijn wij?


Pascale Olemans

Image
Ik ben klinisch psycholoog met een klinische praktijk, die verschillende domeinen bestrijkt naargelang de aanvraag. De cliëntgerichte therapie : actief luisteren, vertrouwen en empathie staan centraal, systeemtherapie (evenwichtsmechanismen, de druk die verandering in verschillende gebieden van je persoonlijke, professionele en sociale leven met zich meebrengt) een cognitief-gedragsmatige aanpak (negatieve gedachten en onaangepast gedrag vervangen door gedachten en reacties die wel aangepast zijn aan de realiteit), korte oplossingsgerichte therapie (focus op de geestelijke gezondheid, over de mogelijkheden voor verandering, oplossingen, het activeren van persoonlijke hulpbronnen).

Ik gebruik mijn kennis over recente neurowetenschappelijke ontdekkingen betreffende het beheer van verschillende mentale modi om zo effectief te kunnen werken rond stress.

Ik ben ingeschreven bij en erkend door de Psychologencommissie.

Daarnaast heb ik verschillende jaren ervaring als bedrijfspsycholoog en loopbaancoach. Mijn specialisatie is het ontwikkelen en stimuleren van menselijk potentieel, coaching tijdens periodes van professionele veranderingen en het aanpakken van werk gerelateerde stoornissen zoals stress, burn-out en pesterij.

Ik bied raadplegingen aan in het Frans, het Nederlands en het Engels. Tel: 0474/97 62 97

Joëlle Van Keer

Image
Ik ben adviseur in beredeneerde voeding. Mijn jarenlange ervaring met allopathie en fytotherapie heeft me geleerd dat gezonde voeding essentieel is voor een goede gezondheid en vooral voor ons zenuwstelsel (gedachten, emoties, geheugen,...) - heel ons leven lang.

Om mijn indrukken en ervaringen te structureren, besliste ik om een opleiding te vormen aan het SiiN, het wetenschappelijk instituut voor beredeneerde voeding en neuro-voeding.

Tel: 0494/12 37 01